folkestarteren

  Leie av hjertestarter


  Førstehjelpskurs med HLR og hjertestarter


  Regelmessig service


  Bytte av maskin


  Vi følger med for deg


  Hvorfor Folkestarteren?

  Folkestarteren tilbyr lavkostnadsleie av hjertestartere og annet førstehjelpsutstyr. Til kun 490kr* i måneden får du egen hjertestarter, gratis førstehjelpskurs med HLR og hjertestarter, regelmessig service, bytte av maskin hvis den blir tatt i bruk og vi er tilgjengelig for kundeservice fem dager i uken. Om det skulle være nødvendig, kommer vi til deg. Du kan også etterbestille førstehjelpskurs for oppfriskning og andre goder.
    
  Våre hjertestartere er enkle å bruke, både for barn og voksne. Du blir fortalt instruksjoner som er lett å følge. Se demonstrasjonsvideoen vår nedenfor! 

  Har du registrert hjertestarteren?

  Visste du at det finnes et hjertestarterregister? Det er en offentlig tjeneste av 113 Førstehjelp og driftes av helsemyndighetene. Dette gjør hjertestartere tilgjengelige for 113-sentralene. På hjertestarterregisteret kan du finne den nærmeste hjertestarteren. Derfor er det viktig at du registrerer din hjertestarter! Det kan redde liv. Du finner også mer informasjon om hjertestartere på sidene til 113 Førstehjelp.
    
  Registrer hjertestarteren din ved å klikke på bildet nedenfor.
  Image
  Image
  Image


  Trenger du hjelp?

  Vi er tilgjengelige på telefon i hverdager fra 10-14. Du kan også sende oss en e-post eller en forespørsel i kontaktskjemaet vårt, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.
  Image

  Gjør som Otto -
  Skaff deg en hjertestarter

  Les mer

  Gjør som Otto -
  Skaff deg en hjertestarter

  Les mer


  Informasjonskapsler & Personvernerklæring

  Vi bruker informasjonskapsler i henhold til GDPR. Les mer i vår personvernerklæring. Folkestarteren bryr seg om ditt personvern og vil at alle som besøker våre sider føler seg trygge. Du kan når som helst avslå informasjonskapsler.
  ...


  ,


  Postboks 181 Bryn, 0611 Oslo

  Brynsveien 3, 0667 Oslo

  post@osnordic.com

  815 - FOLKE //
  815 36 553